

Kom och besök oss på Allt för Hälsan 2018
Kom och besök oss på Allt för Hälsan 9-11 november och hör mer om mjölksyrebakterier och fermentering, och hur det kan vara till nytta...


Besøg os på Helsam Messen 2016
Besøg os på Helsam Messen 2016. Vi byder som altid på smagsprøver og et godt messetilbud. Og har du spørgsmål til Vita Biosa, er vi...


Storskalig fermentering
Vi tillverkar våra ekologiska Biosa-produkter med inspiration från naturen. I praktiken är vår tillverkningsprocess fermentering. Det är...
Hvad er melasse?
Melasse er det restprodukt, der er tilbage efter produktion af rørsukker. Ved produktion af rørsukker tages #VitaBiosa #Melasse
Mælkesyregæret postej til pålæg
Lene Hanssons opskrift på mælkesyregæret postej til pålæg 300 g spidskål (gerne den røde) 200 g rød peberfrugt 1 tsk. himalayasalt 50 g...
Kimchee med Vita Biosa
Lene Hanssons opskrift på Kimchee med Vita Biosa 300 g grønkål 100 g radiser 1 tsk. himalayasalt 3 cm ingefær 2 spsk. Vita Biosa Snit kål...
Choy sum salat med æg
Lene Hanssons opskrift på choy sum salat med æg 100 g choy sum salat 100 g radicchio 100 g rucola 2 spsk. rød basilikum 100 g rød peber...
Vad är fermentering?
Fermentering är en gammal uppfinning! Människor har konserverat livsmedel under många generationer. Långt innan det kom uppfinningar som...
Vad är mjölksyrabakterier?
Mjölksyrabakterier är mikroorganismer som lever överallt i naturen och även i människor, bland annat på huden och i våra tarmar. Där...


Det är lätt att använda Vita Biosa
Se hur andra dricker Vita Biosa: Drick en liten klunk (20–30 ml) varje dag och vid den tidpunkt som passar dig bäst. Det är enkelt att...